Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοτάξιο του Μετρό - ΤΑ ΝΕΑ / Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς.

Φωτιά Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοτάξιο του Μετρό - ΤΑ ΝΕΑ / Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς.. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Στο σημείο επεμβαίνουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής. Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική.

Στο ύψος της λυκόβρυσης στο ρεύμα προς λαμία και σε εκείνο του αγίου στεφάνου έχει κλείσει η εθνική. Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς αθήνα. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά στο Ολύμπιον- GRTimes.gr
Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για φωτιά στο Ολύμπιον- GRTimes.gr from www.grtimes.gr
Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα. Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Έσβησε η φωτιά στο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης.

Στο αυτόφωρο οδηγείται στη θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για εμπρησμό ο 43χρονος που έβαλε φωτιά στο κατάστημα.

Γιατί πετούσαν καναντέρ το μεσημέρι στον ουρανό της θεσσαλονίκης. Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς αθήνα. Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου. Οπως μεταδίδει το grtimes, στο σημείο έχουν σπεύσει τρία οχήματα της πυροσβεστικής και τρία της. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Δείτε αν ανήκετε στην πληθυσμιακή ομάδα που μπορεί να εμβολιαστεί την τρέχουσα περίοδο με βάση τον αμκα σε συνδυασμό με τον αφμ σας και κλείστε το ραντεβού σας.

Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Σε έναν ανηφορικό δρόμο στον νέο κόσμο που βράζει, η πάολα πόντι φωνάζει κοιτάζοντας ψηλά. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης στην οδό Φιλίππου ...
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κάδο ανακύκλωσης στην οδό Φιλίππου ... from www.thesspress.gr
Γιατί πετούσαν καναντέρ το μεσημέρι στον ουρανό της θεσσαλονίκης. Εντοπίστηκαν 20 κρούσματα σε γηροκομείο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της παρασκευής σε τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της πόλης. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως η φωτιά έχει φτάσει στην εθνική οδό στο ύψος της μαλακάσας και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αν την «περάσει» ξανά. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά.

Οι επαγγελματίες δεν αντέχουν ένα χρόνο με κλειστή τη βενιζέλου.

Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Αυτές οι περιοχές κινδυνεύουν με πυρκαγιά σήμερα δευτέρα 2 αυγούστου. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του οσε στη θεσσαλονίκη. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του οσε στη θεσσαλονίκη. Πίσω από τα μαύρα της γυαλιά, τα μάτια της δεν ψάχνουν τον καταγάλανο ουρανό. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Απομακρύνθηκαν οι περισσότεροι από τους εγκλωβισμένους. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη.

Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμένο σπίτι ...
Φωτιά Θεσσαλονίκη τώρα: Πυρκαγιά σε εγκαταλελειμένο σπίτι ... from www.alphafreepress.gr
Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα. Τρεις νεκροί από φωτιά στη θεσσαλονίκη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο. Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι, ποιες περιοχές κινδυνεύουν περισσότερο. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Δεν ανήκει σε εμάς το λεωφορείο που κάηκε ολοσχερώς την παρασκευή. Την περαιτέρω ανάκριση για την πολύκροτη υπόθεση της 10χρονης στη θεσσαλονίκη, η οποία απήχθη και κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Τα τελευταία νέα και ειδήσεις από τη θεσσαλονίκη και όλη την ελλάδα. Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένα βαγόνια του οσε στη θεσσαλονίκη.

Η φωτιά βρίσκεται σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και καίει ξερά χόρτα και πουρνάρια, με αποτέλεσμα να είναι υπό έλεγχο για την ώρα.

Σε πύρινο κλοιό θρακομακεδόνες, πάρνηθα. Η στιγμή που πυροσβέστες μπαίνουν στο μέτωπο της φωτιάς. Προτεραιότητα η προστασία της ανθρώπινης ζωής ο πρωθυπουργός κυριάκος μητσοτάκης μετέβη. Εορτάσθηκε η μνήμη της αγίας θεοδώρας της μυροβλύτιδος. Στο «κόκκινο» η αττική με 1.168 κρούσματα, 343 στην κρήτη, 316 στη θεσσαλονίκη. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα προς αθήνα. Λεπτό προς λεπτό η μάχη με τις. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Μέχρι στιγμής δεν κινδυνεύει κανείς, όπως δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Γιατί πετούσαν καναντέρ το μεσημέρι στον ουρανό της θεσσαλονίκης. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 37 ως 40 ετών που είχαν βρει καταφύγιο στο κτήριο.

Posting Komentar

0 Komentar